Over ons

Wij zijn een reeds 75 jaar bestaand autodemontage-bedrijf, Autosloperij, opgericht door de heer Harm van de Bunte & Zn. te Apeldoorn. Voorheen waren wij gevestigd aan de Nachtegaalweg te Apeldoorn. In 1992 zijn we verhuisd naar de stationsweg 5 te Teuge. Hier is het bedrijf voorgezet door Bertie van de Bunte en zijn zoon Harm van de Bunte. Een van oudsher familiebedrijf waar service voorop staat.

Wij hebben de meeste jonge onderdelen van alle merken zoals Volkswagen , Mercedes , Hyundai , Opel , BMW , Honda , Kia , Toyota , Puegeot , Renault , Ford , Citroen , Fiat , Seat , Skoda , Suzuki, Audi , Chevrolet , Nissan , Volvo direct uit voorraad. Ook direct uit onze voorraad beschikbaar zijn onderdelen als portieren, motorblokken, uitlaten, trekhaken, banden, velgen, computers , ruiten, versnellingsbakken, koplampen, bumpers , divers plaatwerk en spiegels . Tevens kopen en verkopen wij schade-auto’s en kunt u uw sloopauto bij ons inleveren. U kunt ons bellen of emailen en u weet direct of een onderdeel op voorraad is en wat de kosten zijn.

Via diverse onderdelenlijnen versturen wij bestelde gebruikte onderdelen, bij vooraf betalen, via TNT post door heel Nederland.

Meestal heeft u het gewenste onderdeel binnen 1 dag in huis.

Ons bedrijf beslaat een oppervlakte van 3,5 ha en wij voldoen aan de strengste milieuwetgeving inzake de voorschriften op het gebied van autodemontage.

Ons bedrijf is gesitueerd in de steden driehoek tussen Apeldoorn en Deventer in de plaats Teuge, nabij Twello. (richting vliegveld Teuge).

U vind ons aan de Stationsweg 5, 7395 SB te Teuge.